ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ήταν μία όμορφη και ζεστή βραδιά η χθεσινή που έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το βιβλίο ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ.
Είχα δίπλα μου τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Μένιο Σακελαρόπουλο, έναν χείμαρρο, που έβαλε ψυχή και την λογοτεχνική ματιά του παρουσιάζοντας το βιβλίο και κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού και τις δικές μου, και την εξαιρετική ηθοποιό Κωνσταντίνα Τζώρτζη που με την ΄βαθιά και ζεστή φωνή της, μάγεψε τους παρευρισκόμενους. Έκπληξη της βραδιάς; Οι στίχοι τ...ης Κωνσταντίνας, που αφορούσαν στο βιβλίο, και μελοποιήθηκαν από τον Βαγγέλη Δούβαλη που μου έκανε την τιμή να έρθει και να τους τραγουδήσει. Τους ευχαριστώ πολύ!!!
Είχα δίπλα μου την οικογένειά μου που είναι όλος μου ο κόσμος.
Είχα δίπλα μου φίλους, παλιούς και νέους, που γέμισαν την ψυχή μου με χαρά!
Είχα δίπλα μου πολλούς και αξιόλογους ομότεχνους που με τίμησαν και τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Αξίζει να τους αναφέρω και να τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ για την τιμή που μου έκαναν.
Μαρία Τζιρίτα, Δήμητρα Ιωάννου, Έλση Τσουκαράκη, Μαρία Χανιώτου, Αλίκη Οικονόμου-Γιωτάκου, Κάκια Ξύδη, Γιάννης Φιλιππίδης, Νίκος Τελλίδης, Άννα Γαλανού, Ιφιγένεια Τέκου, Ελένη Γαληνού, Ιωάννα Νοταρά, Μαρία Χίου, Σπύρος Πετρουλάκης, Τάσος Σταυρακέλης, Κωνσταντίνα Μόσχου, Μαρία Παπαδάκη, Μαρία Παναγιώτου, Σμαραγδή Μητροπούλου,Θανάσης Σάλτας, Δημήτρης Γεωργάς, Νάγια Κωστοπούλου (συγνώμη Νάγια μου που αμέλησα να σε αναφέρω εχθές).
Ένα ευχαριστώ από καρδιάς, στην Γιούλη Τσακάλου και την ομάδα της Βιβλιοπαρουσιάσεις-Κριτικές για όλη την στήριξή της, τόσο σε μένα προσωπικά, όσο και στο έργο μου. Ένα μπράβο σε όλες τις διαδικτυακές ομάδες που στηρίζουν τα έργα των συγγραφέων.
Κυρίες και κύριοι, φίλοι, συγγενείς, ομότεχνοι (επίσης φίλοι), ΤΙΜΗ ΜΟΥ η παρουσία σας και η στήριξή σας.
Σας ευχαριστώ όλους

 

7 σχόλια:

  1. Ένα πεζογράφημα, που η πέννα, μετατρέπει τις σελίδες του, ακόμη κι’ αυτές με τα τραγικά των ναρκωτικών γεγονότα, σ’ ένα υπέροχο λυρικό ποίημα, τραγικό αλλά λυρικό, έναν πραγματικό ύμνο στην ΑΓΑΠΗ και τον ΕΡΩΤΑ, και που όταν, με λύπη σου το σταματάς, για να γύρεις στου Μορφέα τις αγκάλες, εκείνο σ’ αφήνει πλημμυρισμένο, με μία άφατη γαλήνη, χαρίζοντάς σου ένα γαλήνιο ύπνο, γεμάτον από τα υπέροχα συναισθήματά του.
    Χίλια Ευχαριστώ για τις υπέροχες ώρες που μου χάρισες διαβάζοντάς το
    Από τα βάθη της καρδιάς μου, θερμότατα συγχαρητήρια !!
    Ζάκυνθος 10/10/2015 Νίκος Μουζάκης συνταξιούχο ς Φαρ/ποιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα πεζογράφημα, που η πέννα, μετατρέπει τις σελίδες του, ακόμη κι’ αυτές με τα τραγικά των ναρκωτικών γεγονότα, σ’ ένα υπέροχο λυρικό ποίημα, τραγικό αλλά λυρικό, έναν πραγματικό ύμνο στην ΑΓΑΠΗ και τον ΕΡΩΤΑ, και που όταν, με λύπη σου το σταματάς, για να γύρεις στου Μορφέα τις αγκάλες, εκείνο σ’ αφήνει πλημμυρισμένο, με μία άφατη γαλήνη, χαρίζοντάς σου ένα γαλήνιο ύπνο, γεμάτον από τα υπέροχα συναισθήματά του.
    Χίλια Ευχαριστώ για τις υπέροχες ώρες που μου χάρισες διαβάζοντάς το
    Από τα βάθη της καρδιάς μου, θερμότατα συγχαρητήρια !!
    Ζάκυνθος 10/10/2015 Νίκος Μουζάκης συνταξιούχο ς Φαρ/ποιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I found this one pretty fascinating and it should go into my collection.

    ΑπάντησηΔιαγραφή