ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ

Κάθε φορά που φεύγει από τα χέρια μου ένα καινούργιο βιβλίο, νιώθω αγωνία και τεράστια ευθύνη που πηγάζει από την δημιουργική ανασφάλεια που νιώθει κάθε υπεύθυνος δημιουργός για το έργο του. Οπως είπε και ο Βάρναλης η στεναχώρια που νιώθεις όταν ένα βιβλίο τελειώνει, είναι ο σπόρος που φυτεύεται μέσα σου για το επόμενο.
Μόνο που σ αυτήν ειδικά την περίπτωση βιώνω ξανά την ίδια αγωνία και μάλιστα με μεγαλύτερη ευθύνη. Το συγκεκριμένο βιβλίο ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ, επανεκδίδεται. Του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία, μια δεύτερη ζωή για να διαγράψει μια νέα πορεία.
Κανείς δεν γνωρίζει εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, εξ άλλου ποιος μπορεί στις μέρες που περνάμε να δώσει εγγυήσεις για ένα καλό αποτέλεσμα...Κι αν θέλουμε να το αναλύσουμε λίγο περισσότερο, τελικά ποιο είναι το καλό αποτέλεσμα;
Για μένα το ζητούμενο ήταν να έχει μια στέγη τούτο ειδικά το βιβλίο που από το 2009 είναι άστεγο. Ηταν προσωπική μου και συνειδητή επιλογή να το αφήσω ελεύθερο από τα προηγούμενα εκδοτικά δεσμά του, αλλά άλλες οι αποφάσεις οι δικές μου, κι άλλες οι βουλές του κόσμου.
Με μεγάλο σεβασμό στις επιθυμίες του αναγνωστικού κοινού που το ζητούσε και δεν το έβρισκε, που με ρωτούσε διαρκώς γι αυτό το βιβλίο και δεν είχα απαντήσεις να του δώσω, αλλά και με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνω πως από τις 07 Ιουνίου του 2012, ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ, επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Στο σημείο αυτό, θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω ολόψυχα τον εκδότη μου κύριο Θάνο Ψυχογιό, που πήρε την απόφαση (αλλά και το ρίσκο), να εντάξει στο δυναμικό του ένα βιβλίο που έχει διαγράψει ήδη μία τροχιά. Ευελπιστώ πως με την δική του προσπάθεια θα διαγράψει μεγαλύτερη και ίσως επιτυχέστερη πορεία.
Ολους όσους εργάζονται στις εκδόσεις Ψυχογιός για να ξαναβάλει τα καλά του το "παιδάκι μου" και να ξαναβγεί σεργιάνι. Το πίστεψαν αυτό το έργο, όπως πιστεύω κι εγώ πως θα κάνουν το καλύτερο για να έχει διαγωγή κοσμιωτάτη.
Αλλά οφείλω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Λένα Μαντά που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το "παιδί" μου και με έκανε μια περήφανη "μάνα".
Είναι σημαντικό να σε στηρίζουν σημαντικοί άνθρωποι, και το σημαντικότερο όλων είναι να μην τους διαψεύδεις.
Σας ευχαριστώ όλους όσους πιστέψατε στο ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΌ μου, κι ελπίζω στο χειροκρότημα σας και στην αποδοχή σας.


9 σχόλια:

  1. Το περιμένω αυτό το βιβλίο κι ας το έχω ήδη στην βιβλιοθήκη μου! Είναι χαρά που βγαίνει από το εκδοτικό μου σπίτι γιατί το πίστεψα από την πρώτη φορά που το διάβασα! Η φωνή της Κατίνας θ' ακουστεί ξανά, επίκαιρη περισσότερο από ποτέ, κι έχει τόσα να μας πει και να μας διδάξει με την δύναμη της ψυχής της!
    Καλοτάξιδο Πένυ και Καλή Ανάσταση με αγάπη και υγεία Πένυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή μου Λένα, η δική σου πίστη, η αγάπη του κόσμου γι αυτό το βιβλίο, με έκανε να ξανακουρδίσω τις χορδές του για να ακουστεί ξανά ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ και όπως είπες ίσως πιο επίκαιρο από ποτέ.
    Καλή Ανάσταση και σε σένα και σε όλη την υπέροχη οικογένειά σου.
    Υγεία, χαρά και δύναμη στο σπιτικό σου και καλοτάξιδο το νέο σου βιβλίο ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζεϊμπέκικο χόρευε η Κατίνα στις δυσκολίες της ζωής της. Ζεϊμπέκικο χορέυουμε και εμείς τώρα, ηθελημένα ή αθέλητα.
    Μέσα από αυτό γνώρισα την γραφή σου, σε πίστεψα ως συγγραφέα από την πρώτη στιγμή,και χαίρομαι που είμαι πλάι σου και γνωρίζω την ανοδική σου πορεία.Είμαι σίγουρη πως στο πλεούμενο που είναι ανεβασμένη τώρα η Κατίνα είναι γερό σκαρί μια και ο εκδοτικός σου οίκος ξέρει να τα βγάζει πέρα στις φουρτούνες.
    Θα χειροκροτήσω άλλη μια φορά το παιδί της καρδιάς σου.Κάθε καλό λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι!!Και η Κατίνα είχε δύναμη ψυχής, και το σκαρί που πάνω του ταξιδεύει η Κατίνα στο νέο της ταξίδι έχει δύναμη. Και ξέρεις πολύ καλά Μαρία μου πόση ανάγκη έχω τώρα ειδικά αυτή τη δύναμη. Ομως είμαι ευγνώμων που η ζωή μου έφερε κοντά μου ανθρώπους που με πιστεύουν, μ αγαπούν, και χειροκροτούν την μικρή ή τη μεγάλη προσπάθειά μου. Σ ευχαριστώ που ανήκεις σ' αυτούς τους ανθρώπους, σ' ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου.
    Κοντοζυγώνει εξάλλου η ώρα που θα σου αποδείξω και έμπρακτα πόσο κοντά σου είμαι κι εγώ. Περιμένω να κάνεις την ανακοίνωση, για να πω περισσότερα. Μέχρι τότε....αγωνιώ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. I am not positive where you are getting your info, however great topic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I must spend a while learning much more or figuring out more.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thank you for fantastic information I was on the lookout for this info for my mission.

    ΑπάντησηΔιαγραφή