ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Η Αρχή...!

Φίλοι μου γεια σας.
Με δειλά βήματα κι αρκετή βοήθεια το blog είναι έτοιμο για να αρχίσει η επικοινωνία μας.
Επιτέλους!
Θέλω μέσα από το blog να σας ενημερώσω ότι από τις 8 Μαρτίου θα είναι στα βιβλιοπωλεία το νέο μου βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, με τίτλο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΖΩΗΣ.
Εύχομαι να κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας, και θα περιμένω με αγωνία την κριτική σας. Όποια και να είναι, θα είναι σεβαστή για μένα, αλλά κι ένα κίνητρο για να γίνω καλύτερη συγγραφέας.
Θέλω επίσης να πω, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην καινούργια μου εκδοτική οικογένεια,τον κύριο Ψυχογιό,και όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν με αγάπη και επαγγελματισμό γι αυτό το βιβλίο.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το χρωστάω στην υπέροχη Λένα Μαντά, παρότι η ίδια δεν θέλει να το ακούει, κι αυτό από σεμνότητα, αλλά το αξίζει.
Μου έδειξε εμπιστοσύνη κι ελπίζω να μη την απογοητεύσω ποτέ.
Δείγμα της εμπιστοσύνης της είναι και η κριτική που έκανε για το βιβλίο μου και το οποίο σας παραθέτω.

2 σχόλια:

  1. Θα μπορούσα να σου τηλεφωνήσω, αλλά τα καταφέρνω καλύτερα στα.... γραφόμενα.... Πήρα σήμερα το βιβλίο σου και είδα την αφιέρωση στην πρώτη σελίδα.... Με συγκίνησες απίστευτα, μ' έκανες να ντραπώ... Δεν έκανα τίποτα άλλο από το να πιστέψω σε σένα και στην γραφή σου. Το βιβλίο αυτό στις εκδόσεις Ψυχογιός το κέρδισες με το σπαθί σου, με την αδιαμφισβήτητη αξία σου. Γλυκό κορίτσι, σ' ευχαριστώ.... Καλοτάξιδο το βιβλίο σου, από καρδιάς κι εγώ σε ότι χρειαστείς πάντα δίπλα σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου το είχα πει! Αυτό το βιβλίο είναι από μένα για σένα και μετά για όποιον το πιστέψει όπως το πίστεψες κι εσύ και οι εκδόσεις Ψυχογιός.
    Το "ουδείς πιο αχάριστος από τον ευεργεντηθέντα" δεν μου ταιριάζει, αλλά δε λέω ποτέ λόγια που δεν εννοώ, και για σένα εννοώ κάθε μου λέξη. Το βραβείο που κέρδισες είναι μικρό μπροστά στην αγάπη που σου έχει ο κόσμος, κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Συνήθισέ το καρδιά μου. Σ ευχαριστώ για τις ευχές σου και για το χέρι που μου άπλωσες να πιαστώ! Ο Θεός να σ' έχει καλά κι εσένα και την όμορφη οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή